Klasik Alyans Modelleri

27-04-2021 16:06
Klasik Alyans Modelleri
Toplumun temel yapı taşı olan, aile ve akrabalık bağlarının oluştuğu evlilik kutsal bir kurumdur. İki kişi, aralarında sevgi ve saygı duygularına güvenerek bu ömür boyu sürecek olan yolculuğa karar verir, bu karar sonrasında da birçok aşama geçirirler ve hayatlarını birleştirecekleri o özel gün için bir nişane olarak alyans seçimlerine sıra gelir. Duygusal farklılıklar sebebi ile erkeklere oranla kadınlar bu konuda daha hassastırlar ancak çift olarak ömür boyu parmaklarından çıkarmayacakları bu nişaneye büyük önem verirler. Bireysel olarak herkesin kişilik özellikleri farklı olduğundan her çiftin alyans seçimi de şüphesiz ki farklı olacaktır ancak her çift kendileri için özel bir anlam ifade eden klasik alyans modelleri içinden en uygun olanı tercih eder. Bu modeller arasında sade, taşlı ve gösterişli alyanslar olabileceği gibi, yapımında kullanılan maden bakımından da altın ve çeşitleri, gümüş, platin, çelik, titanyum ve zirkonyum kaplama çeşitlerinde birçok alyans seçeneği bulunur. Çiftler kendi zevklerine, bütçelerine de uyacak bu alyans seçenekleri arasından seçimlerini yaparlar.

Sizde evlilik aşamasında bir çiftseniz, nasıl bir alyans seçeceğiniz konusunda hem bütçe hem de tarz açısından kararsızlık yaşıyorsanız, müstakbel eşinizin ve sizin zevkinize uyacak, karar vermenizde size yardımcı olacak, her zevke ve bütçeye hitap eden kalitesine güvenebileceğiniz, satış sonrası her türlü bakım işlemlerinde size desteğini sunacak firmamızın klasik alyans modelleri arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Klasik Altın Kaplama Alyans Modelleri 

Kuşkusuz alyans yüzük denildiği zaman çiftlerin ilk tercihi altın kaplama alyans olmaktadır. Sadelikten yana bir zevke sahip olanların kullanabileceği düz bombeli alyanslar, gösterişli alyanslardan hoşlananlar için tam tur, taşlı alyanslara veya geleneksel bir yaklaşıma sahip çiftler için tarihsel, geleneksel oyma çeşitlerindeki alyanslardan, ince zevkli, detaylara önem veren bir tarza sahip olanların zevkle taşıyacakları, sevgilerini temsil edecek, detaylı işlemelere sahip alyanslara kadar çok fazla çeşit bulunmaktadır. Altın kaplama alyansın illaki sarı altından olması gerekmez, beyaz, gül pembe ve kırmızı gibi birçok renklerde olabilir. Kadın ve erkek farklı duygulara sahip oldukları gibi farklı alyans zevklerine de sahip olabilirler, erkeklerin özel tercihine göre Osmanlı tuğralı veya özel simgeli, eşlerinin alyansıyla da uyumlu altın kaplama klasik alyans modellerinin de olduğu alyanslar arasından sizi yansıtan alyansınızı seçebilirsiniz. 

Gümüş Kaplama Klasik Alyans Modelleri

Gümüş kaplama alyans da altından sonra tercihte ikinci sıradadır. Sade ve şık tasarımları tercih edenler içinse ilk sırada yer alır. Altının o ağır duruşunu sevmeyen çiftler gümüş kaplama alyansı tercih etmektedir. Gümüş alyansın da kendine özgü bir asaleti vardır. Üstelik altın alyansa göre daha uygun fiyatlarda olduğu için özellikle söz ve nişan gibi küçük çaplı organizasyonlarda daha çok tercih edilir ancak evlilik alyansı içinde oldukça idealdir. Gümüş kaplama alyansta da altında olduğu gibi sade tarzı benimseyen çiftler için sade modeller ve daha ilgi çekici tarzlardan hoşlananlar için taşlı modeller ve daha özel bir tasarım isteyenler için isimlerin iç kısma veya görünür kısma yazılabileceği bireysel tasarımlar ve daha pek çok tarz alyanslar mevcuttur. Sizde alyans seçiminde yöneliminiz gümüş madeni ise klasik gümüş alyans modellerimiz arasından size en uygun alyansı seçebilirsiniz.

Çelik Kaplama Klasik Alyans Modelleri 

Genç çiftler tarafından sıklıkla tercih edilen bir diğer alyans madeni çeliktir. Çeliğin tercih sebeplerinden biri uzun süre kullanılabilir olmasıdır. Bunun dışında zarif bir görünüme sahip olmasıdır. Söz ve nişan durumlarında en çok tercih edilenlerden bir tanesidir. Erkeklerin en çok tercih ettiği alyans modelidir. Her alyans madeni gibi sade, şık ve gösterişli modelleri vardır. Ayrıca teknolojinin getirdiği faydaların bir tanesi olan vücut sıcaklığını da ölçen alyans modelleri de mevcuttur. Sizin de tercihiniz çelik alyanstan yana ise firmamız tarafından üretilen klasik çelik alyans modellerini inceleyebilirsiniz.

Titanyum ve Zirkonyum Kaplama Klasik Alyans Modelleri 

Titanyum parlak ve mat yüzeyleri ile sadelikten yana olanlar için idealdir. Titanyum madeninin bir diğer özelliği ise, genellikle alerjiye sebep olmamaktadır. Zirkonyum ise, kullanım bakımından hafif ve yıllar içinde renk değişimi oluşmayan, sağlam yapıdadır. Zirkonyum kaplama alyans modelleri de özel isteklere göre değişiklik göstererek yapılabilmektedir. Sizin de tercihiniz titanyum ve zirkonyum alyans modelleri arasında ise ürünlerimizi görmek için web sitemizi ziyaret edebilir ve sizin için en göz alıcı ve özel modellerimize göz atabilirsiniz.

Platin Kaplama Klasik Alyans Modelleri 

Platin de zirkonyum kaplama gibi dayanıklı yapısıyla dikkat çeker ancak altının iki katı ağırlığındadır. Bu nedenle parmağınızda taşırken alyansınızın varlığını hissedebilirsiniz. Ağır yapısına rağmen şık tasarımları ile klasik alyans tasarımları arasında yerini almaktadır. Sizin de tercihiniz sağlam yapıdaki platin alyanslar ise özel tasarımlarımızı inceleyebilirsiniz.

Klasik Alyanslar Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Eğer mağazaya gidilemiyorsa evde ölçüm olarak ip kullanabilirsiniz. İpi alyansı takacağınız parmağınıza dolayıp iki ucunun birleştiği yeri işaretleyerek parmak ölçümü alabilirsiniz veya başka bir yüzüğünüz varsa onun ölçüleriyle sipariş verebilirsiniz.
Ölçüyü parmağınızı sıkmayacak şekilde almalı ya da aldırmalısınız.
Eğer alyanslarınızda kararma meydana geldiyse, genellikle evde müdahale edilmemesi önerilir ancak mağazaya gitmek mümkün değilse, evde yumuşak bir bez ya da fırçanın yardımıyla kül, karbonat tarzı ürünlerle parlaklık sağlayabilirsiniz.
Alyansların altın olup olmadığını kontrol etmek için bir mıknatıstan yararlanabilirsiniz, mıknatıs eğer alyansınızı çekiyorsa alyansınızın altın olmama ihtimali yüksektir.
Gümüş alyanslarda da gümüşte zamanla meydana gelen kararmalar olabilir ancak çeşitli temizleme yöntemleri ile parlaklığını geri kazanabilir, bu yöntemlere rağmen kararması geçmiyorsa sahte olma ihtimali yüksektir.
Takılar birbirlerine temas ettiklerinde zamanla çizikler oluşabilir, bu özellik alyanslar içinde geçerlidir. Alyanslarınızı bu temastan olabildiğince uzak tutmalısınız.
Satın alma ve sonrasında yukarıdaki bilgilere dikkat ederseniz klasik alyans takılarınızı uzun süre güvenle kullanabilirsiniz. 
 
Klasik Alyans Modellerinin Fiyatları

Evlilik hazırlığında olan tüm çiftler için ilk aşamada alyans seçimi büyük önem taşımaktadır. Zevklerine ve bütçelerine uyacak alyans modellerini araştırırlar. Altın alyans modellerini tercih edenler için bütçelerini biraz yüksek tutmaları önerilmektedir. Altında sade modeller için fiyatlar daha uygunken, gösterişli, taşlı veya özel tasarım istenen altın alyanslarda fiyatlar biraz yüksek seyretmektedir. Gümüş alyans modelleri daha uygun fiyatlı alyans tercihinde olanlar için idealdir. Özel tasarım ve taşlı modellerde gümüş alyansların altın kadar olmasa da fiyatı yükselebilir. Sağlam ve paslanmaz yapıda olmasına karşın çelik her cebe uygun fiyat seçenekleri olan bir madendir. Kuyumculuk sektöründe popüler olarak tercih edilen ve tahriş edicilere karşı oldukça dayanıklı titanyum alyans oldukça uygun fiyatlıdır. Zirkonyum dayanıklı ve renk değişimi olmayan bir yapıdadır, şık tasarımlarıyla her zevke uygun ve uygun fiyat seçenekleriyle tüm çiftlerin tercih sebebidir. Platin de çelik ve zirkonyum gibi uzun yıllar kullanabileceğiniz özelliktedir, altın gibi istenilen özelliklere göre yüksek veya daha uygun fiyatlarda olabilir. Özetle, tüm alyans seçimlerinde istenilen özellik ve modellere göre fiyatlarda değişiklik görülmektedir.
Sizde evlilik hazırlığında ve alyans seçiminde karar vermekte olan bir çiftseniz, firmamızın çift olarak veya bireysel zevklerinize göre seçebileceğiniz çeşit ve renkteki klasik alyans modellerinden tarzınıza ve cebinize uyan modellerini inceleyebilirsiniz.   

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.